Curvy

Curvy.fi Facebookissa

Tilaaminen ja asennus

Pääset verkkokauppaan tällä sivulla olevasta verkkokauppa-kuvakkeesta. Toistaiseksi voimme toimittaa max 2 sarjaa / yksityisasiakas. Huomioi, että yhdessä setissä on tarvittavat osat viiden vaapun Curvyihin. (Nyt myydään pieni tuotantoerä, johon laitettiin bonuksena kuudeskin Curvy ja vaappulukko!). Täytäthän osoitetiedot huolella. Lopuksi maksat tilaamasi määrän Curvy-settejä sinulle sopivalla maksutavalla.

 

Lue Checkout Finlandin maksuehdot täältä ja Svea Webpayn maksuehdot täältä

 

Voit käydä tarkistamassa sähköpostistasi tilausvahvistuksen. Sitten vain odotat noin viikon (tai kaksi ulkomailla), ja postinjakaja tuo Curvy-pakettisi perille.

 

Asennus:

1. Poista vaapustasi vanha siimankiinnityslenkki. Sen päät voivat jäädä uintilevyn sisään.

 

2. Laita kaksi reikää sisältävä vastarauta sapluunaksi uintilevyn päälle, niin että keskimerkki on melkein* siinä, missä oli vaappusi alkuperäinen siimankiinnitys.

 

3. Tarkista, että sapluuna on melkein* vaapun keskilinjan suuntainen.

 

4. Poraa mukana tulleella terällä reiät sapluunan rei’istä uintilevyn läpi kohtisuoraan.

 

5. Käännä sapluuna uintilevyn alle vastaraudaksi.

 

6. Pujota kaksi rengasmagneettia teräslankaosaan siten, että ne hylkivät toisiaan. Pujota n .5 mm:n pätkä tämän paketin sisältämästä letkusta etummaiseksi.

 

7. Paina teräslankaosa paikalleen uintilevyn päälle, niin että magneetit eivät ihan ota kiinni uintilevyyn. Voit halutessasi kaivertaa niille myös uraa uintilevyyn. Tämä lisää vaappusi uintisyvyyttä ja hakevuutta.

 

8. Nyt kun teräslankaosan päät tulevat vastaraudan rei’istä läpi, taivuta päitä hiukan, että lankaosa pysyy koeuitossa paikallaan.

 

9. Kiinnitä siima vaappulukolla takimmaisen magneetin takaa suoraan teräslankaosaan. Varmista koe-uitolla mieleinen uinti.

 

Uintia muokkaat säätämällä kumiletkun pätkällä etummaisen magneetin kohtaa teräslankaosassa tai irrottamalla lankaosan ja kääntämällä sen 180 astetta. Voit myös kokeilla erilaisilla mutkilla varustettua lankaosaa tai vaihtaa magneettien teholuokkaa. Toista vaiheet 7. – 9.

 

Jos vaiheessa 2. – 4. tuli virhe, vaappusi ei ole pilalla. Täytät vain hutireiät liimalla ja liiman kuivuttua aloitat ”puhtaalta pöydältä”.

 

Voit hienosäätää uintia vaapun koukkulenkkejä varovasti kääntämällä.

 

10. Anna koeuiton jälkeen osien kuivua ja varmista liitokset liimatipoilla (esim.epoksiliimalla).

 

11. Katkaise teräslankaosasta ylimääräiset päät ja viimeistele leikkuujälki liimatipalla.

 

* tarkkaohje paketin mukanaKeksijän vinkit Curvyillä kalastukseen:

Curvy laittaa vaapun tekemään isomman koukkaisun, kun heittokalastuksessa muuttelet kelausnopeutta tai nykäiset välillä vavalla. Uistellessasi tyynellä kelillä aja venettä välillä ruorilla keinauttaen; aallokossa vavat nykivät vaappuja luonnostaan. Jos haluat luoda parviefektin ja/tai kalastaa samalla vedolla eri syvyyksissä, asenna Curvy ns. veturivaappuun.

 

Kalan iskettyä vedä napakan vastaiskun jälkeen isot ja pienet saaliskalat rauhallisesti luoksesi. Curvysi kyllä vaimentaa kalan terävimmät ravistelut ja pystyt laskemaan tarvittaessa kalan takaisin vähillä vaurioilla. Kastelethan kätesi, ennen kuin kosket vapautettavaan kalaan.

 

Nauti kalastuksesta ja kalaruoista, mutta tunnethan vastuusi kalakantojen kestävyydestä!

 

Kireitä siimoja + kelan pärinää toivottaen,

Pasi Ratilainen